Еди Изард в „Съединените щати на Тара”

Въпреки че първият сезон на „Съединените щати на Тара” много ни допада, признаваме си без бой, все още не сме гледали втория. Но смятаме моментално да поправим тази грешка. Жалко, че няма да можем направо да продължим и с трети сезон – той ще започне снимки този месец и ще се завърти по малките екрани чак другата година.

Но чакането ще си заслужава и как иначе, след като любимият ни Еди Изард ще участва, при това не в един-два епизода. Той ще играе професор по психология, който първоначално се съмнява в състоянието на Тара (невероятната Тони Колет), но постепенно се убеждава, че тя наистина има раздвоение на личността. Е, не точно раздвоение, но разбирате какво искаме да кажем… Дано това се окаже подходяща за Еди роля, защото въпреки безсъмнения си талант и солидния си опит на малкия и големия екран, той никога не е толкова добър, колкото на сцената. Имаме чувството, че режисьорите никога не го оставят да се изяви напълно. Или може би има нужда точно от озаптяване? Не е ясно, но за нас няма значение – ще го гледаме във всичко: хубаво или слабо, комедия или драма, женствен или мъжествен (или както той се изразява „blokey” или „girly”), филм или сериал.

Между другото… Шокиращо е, но наскоро установихме, че все още има хора, които не знаят кой е Еди Изард. Ако и вие сте от тези нещастни души, прегледайте няколко кратки клипчета ето тук. Препоръчваме ви птицата, която лети в самолет. И принтера. И косачката, тостера и душа. И религията, историята и войната. И Star Wars – Fuck it, I’ll get a tray…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *