HDSP Лов на дребни хищници

Най-новото родно кино предложение „HDSP Лов на дребни хищници” дебютира в киносалоните ни абсолютно незабележимо с 1 703 зрители и приходи от 14 028 лева, които му отреждат шестото място, което идва да покаже, че не всеки ден е Великден.

Или иначе казано, нали не сте очаквали оттук насетне всички български филми да имат приходи от калибъра на „Мисия Лондон”?

Тъпото е, че при нормални обстоятелства, филмът би трябвало дълго време да задържи това ниво – справка „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”, който се върти вече 102 седмица – и така да успее да добута до 100-150 хиляди лева, само че, гаранция даваме, големите мултиплекси ще го прецакат с програмацията и така ще убият и малките шансове, които има.

Всички предпочитат да въртят собствените си филми (на хартия става въпрос за отделни филми, но всички знаем истината), така че без значение качествата на филма или пък националността му, докато политиката на големите кина е такава, трудно ще се оправят нещата.

Само за информация на първо място тази седмица отново е „Заразно зло: Живот след смъртта” с 6,732 зрители и 76,195 лева.

Очаквайте пълния Топ 20, както и коментарa ни по-късно днес!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *