Докато трае цялата дандания с филмовите права на „Терминатор” и докато възможността скоро да видим нов филм от серията – продължение на „Терминатор: Спасение” например – става все по-малка и по-малка, филмова компания „Hannover House” обяви, че заедно с „Red Bear Entertainment” възнамеряват да направят 3D анимационен филм на стойност 70 милиона долара, който ще се фокусира върху „герои и ситуации, представени в оригиналния филм” и ще бъде озаглавен „Терминатор 3000”.

В официалното прессъобщение, което можете да прочетете тук, не се казват никакви други подробности около сюжета, освен че „сценаристите и продуцентите са си поставили за цел да минимализират насилието, за да могат да си осигурят PG-13 рейтинг.”  Повече подробности за проекта, чието начало е насрочено за януари 2011, можем да очакваме в края на годината.

В същото съобщение можете да прочетете и за това, че изпълнителният директор на „Hannover House” е работил в компанията, която е разпространявала първия „Терминатор”, което явно трябва да ни успокои, че с филма се занимават хора близки на Камерън, само че на нас хич не ни дреме от такива евтини популистки трикчета. „От шофьора на готвача на първия асистент на сценографа на Терминатор”. Айде моля ви се. Искаме, така да се каже, малко по-сериозно отношение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *