Непростимо за Анджелина Жоли

Японски хоръри, испански хоръри, френски комедии, класики… британски мини сериали – Холивуд черпи „вдъхновение” отвсякъде. Според Deadline поредният британски мини сериал, който е поел несигурния път към големия екран, под опеката на Греъм Кинг и неговата „GK Films”, е „Unforgiven” (2009) за жена, която излиза от затвора след 15 години за двойно убийство и се опитва да възстанови някакво подобие на живот (ако синовете на една от жертвите й позволят).

Това, което прави този проект интересен, са имената на Кристофър МакКуори („Обичайите заподозрени”, „Валкирия” и ако може да се вярва на слуховете, предстоящото продължение на „Х-мен началото: Върколакът”), който в момента работи по сценария, и Анджелина Жоли, за която се подготвя филмът. Разбира се, участието й не е сигурно, но след „The Tourist”, също продуциран от „GK Films”, Кинг се надява да я привлече отново, а защо не и да станат редовни партньори – подобно на отношението му с Скорсезе и ДиКаприо.

Само да не стане като „State of Play”, който започна като „трилърът, който отново събра Брад Пит и Едуард Нортън”, но завърши като „Ръсел Кроу и Бен Афлек се справят добре, но зрителите ги пренебрегват”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Слава богу, наистина, че на никой още не му е хрумнала подобна дивотия.

    Но то филма от кога е? 92-ра? Време му е вече 🙂