Трейлър на продуцирания от Дел Торо „Julia’s Eyes”

от на 2010-08-26
 

„Julia’s Eyes”

Доста отдавна из нета се намират трейлъри и всякакви други рекламни материали за продуциран от Гийермо дел Торо хорър-трилър „Julia’s Eyes”, но сега за първи път имаме възможност да видим реклама с английски субтитри или с други думи казано, да разберем за какво точно става дума.

По-наблюдателните от вас сигурно са забелязали, че във филма участва актрисата Белен Руеда, която познаваме от предишния испански хорър продуциран от дел Торо „The Orphanage” – в този ред на мисли и операторът е един и същ – което неизбежно води до сравнения между двата филма.

Това, което ние можем да кажем в тази посока е, че макар и да не е сред най-любимите ни ужаси напоследък, „The Orphanage” определено притежава известни достойнства (сред които страхотната му атмосфера) и ако „Julia’s Eyes” прилича на него – както ни изглежда от този доста добър трейлър – смятаме, че няма да се разочароваме. Имайте предвид обаче, че става въпрос за различни режисьори и изненади не са изключени.

Ако ви интересува, просто за информация, тук може да видите и испанския трейлър, който, при все че не го разбираме, също ни се струва приятен.

http://www.youtube.com/watch?v=dLhyz_DtlbQ

Джулия, жена страдаща от дегенеративно заболяване на очите, открива сляпата си сестра обесена в мазето. Тя смята, че сестра ѝ е била убита и започва разследване, което я изправя пред серия от необяснени смъртни случаи. С приближаването й до истината, Джулия започва да губи зрението си, което я потапя в един нов, мрачен свят, където тя усеща мистериозно присъствие.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2010-08-26 at 16:01

  Едно нещо със сигурност мога да кажа – "The Orphanage” е за предпочитане пред "Orphan"… А и Руеда си е доста добра.

  Отговор

 • 2010-08-26 at 16:28

  "Orphan" не съм го гледал още. Много ли е зле?

  Отговор

 • 2010-08-26 at 16:42

  Трейлърът въобще не изглежда зле… А напоследък испанците показват все повече и повече напредък в хорърите… та има надежда и това да е хубаво :)

  Отговор

 • 2010-08-26 at 16:44

  Не е много зле… :)

  Отговор

 • 2010-08-26 at 16:55

  Да. Испанците, французите… има доста интересни и приятни неща.

  @Nostromo

  Бях чел някави суперлативи за него, но силно се съмнявах, че на мен ще ми допадне – трейлъра въобще не ме грабна. Но щом ти казваш, че не е зле, ще взема да го обадя.

  Отговор

 • 2010-08-26 at 18:44

  Дринов, няма чуваемост… :) Казах, че не е МНОГО зле… Мога да бъда и по-директен – става, ако си самотен, заключен си в стая с телевизор и двд-плеър, и на масат пред теб има пистолет и диска на филма – дори и да нямаш намерението да се самоубиваш, след като го гледаш, шансовете да си размислил са около 90%… :)

  Оф, стига съм дрънкал, филмът става, но само ако нямаш нищо друго предвид. Бих предпочел да гледам два пъти подред "The Orphanage", отколкото веднъж – този…

  Отговор

 • 2010-08-26 at 20:37

  Този път беше кристално ясен :)

  Ако блога престане да се обновява, значи съм избрал пистолета :)

  Отговор

 • ПОрко
  2010-08-27 at 03:12

  Блондинка с едри гърди и зелени очи! Къфто и да е филма, си заслужава:))

  Отговор

Коментирайте