Тийзър на „Don’t Be Afraid of the Dark”

от на 2010-08-04
 

„Don't Be Afraid of the Dark”

След като ни спечели с плаката си, представен на Comic-Con – където показаните кадри от филма предизвикаха голям интерес и доста положителни отзиви – и предвид това, че Гийермо дел Торо е съ-сценарист и продуцент, “Don’t Be Afraid of the Dark” бързо се превърна в един от проектите, които следим с голям интерес.

Поради тази причина сме развълнувани от възможността да видим и първи кадри от самия филм – в интерес на истината не са много, но нека не забравяме, че става дума за типичен тийзър – които достигат до нас благодарение на MySpace.

Това, което можем да кажем е, че клипчето на 100% изпълнява предназначението си – запознава ни със света, в който се развива действието и създава една много приятна атмосфера на готически хорър.

Накратко историята е следната: малко момиченце, изпратено да живее с баща си и неговата приятелка, открива странни същества, които искат да я превърнат в една от тях.

Режисьор на филма е дебютантът Трой Никси, сценаристи са Матю Робинс („Мимикрия”, „Dragonslayer”) и Гийермо дел Торо („Хелбой”, „Лабиринтът на фавна”), а в ролите ще видим Кейти Холмс, Гай Пиърс и Бейли Мадисън.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте