Играта с „Пълно за празно”(кой спечели)

от на 2010-08-21
 

Спечелете с „Пълно за празно”

Играта приключи. Благодарим на всички участници. Рамка за снимка си спечелиха Вероника Стойкова, Елена Василева и Теодора Колева. Честито! Представители на Форум Филм България ще се свържат с тях, с подробности как да получат рамката.

След като от Форум Филм България ви дадоха шанс (който все още не е приключил) да бъдете един от първите 200 човека, които ще могат да видят най-новия филм на Дженифър Анистън „Пълно за празно”, сега ви дават нова възможност да спечелите и една от общо трите броя тематични рамки за снимки.

За целта трябва да отговорите на следния въпрос:

Кой актьор играе най-добрия приятел на Каси във филма?
– Джейсън Стейтъм
Джейсън Бейтман
– Джейсън Момоа
– Джейсън Бътън

“Пълно за празно” е свежа комедия, която разказва историята на Каси (Дженифър Анистън) – умна, забавна и необвързана жена, която въпреки възраженията на най-добрия си, леко невротичен приятел Уоли решава, че е време да забременее, възползвайки се от услугите на чаровния донор на сперма Роланд (Патрик Уилсън). Плановете на Каси обаче, леко се объркат след неочаквана размяна, която ще бъде разкрита седем години по-късно и която ще придаде съвсем ново измерение на семейния й живот.

От създателите на „Мис слънчице” и „Джуно” , очаквайте „Пълно за празно” в кината от 20 август.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте