Играта приключи. Благодарим на всички участници. Покана за двама за гала премиерата на филма „Динозаврите са живи 3D” си спечелиха – Десислава Апостолова, Катерина Лазарова и Павел Петров. Честито! Представители на Синема Сити ще се свържат с тях, с подробности как да получат поканата.

Добрата новина е, че след известно забавяне, от 3 септември на гигантския екран на Mtel IMAX, най-накрая ще можем да видим зашеметяващото приключение наречено „Динозаврите са живи 3D”.

А още по-добрата новина е, че трима от нашите читатели ще могат да си спечелят покана за двама за гала премиерата на филма, която ще се проведе на 31 август в Mtel IMAX.

За целта трябва да отговорите на следния въпрос:

На кое животно прилича трицератропса:
1. Носорог
2. Хипопотам
3. Жираф

Mtel IMAX ви кани на едно невероятно пътешествие около света с истински ловци на динозаври. Вижте как се вдъхва живот на едни от най-важните находки в историята и как те оживяват на гигантския екран в зашеметяващ триизмерен формат. Разходете се през пясъчните дюни на пустинята Гоби в Монголия и отскочете до драматичните пясъчните каньони на Ню Мексико.
Насладете се на познатите ни любимци, които са смайващо реалистични и по-големи от всякога. Едно наистина гигантско приключение за цялото семейство. „Динозаврите за живи 3D”. Само на гигантския екран на Mtel IMAX от 3 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments