Реклама на Bleu de Chanel от Скорсезе

от на 2010-08-26
 

Реклама на Bleu de Chanel от Скорсезе

Само преди няколко дни имахме възможност да видим реклама на „GUCCI” режисирана от комикс легендата Франк Милър, която само потвърждава съмненията ни, че никак не го бива в новото кино поприще, което си е избрал – „Spirit” беше доста слабоват, а „Sin City: Град на греха” не се брои, защото откъдето и да го гледаме, това си беше проект на Родригес.

Днес имаме възможност да видим нова реклама, този път от кино легендата Мартин Скорсезе и какво да ви кажем? Кино с главно К отвсякъде. В крайна сметка, майсторът си е майстор.

Вижте сами, рекламата говори сама за себе си.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2010-08-26 at 15:40

  Подсетих за http://www.youtube.com/watch?v=hzadlgumdgs – доста отдавна, но все пак потвърждение на истината "майсторът си е майстор". В случая с този N°5 е Баз Лурман. Chanel не се скъпят за режисьори! ето и модерната версия на N°5 – http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Univ… режисьор Жан-Пиер Жьоне :) Поклон пред Скорсезе!

  Отговор

 • 2010-08-26 at 16:23

  Признай си, че тази на Лурман те кефи само заради Санторо! :)))))))))))))))))))

  А тази на Линч Виждала ли си я?

  Отговор

 • 2010-08-26 at 20:36

  видях я – странно усещане :) Марийон е прекрасна, както и източният полъх 😉 не може да те излъже теб човек – хехе – мммда, Санторо! Пепеляшко и принцесата – няма оригиналност, ама все пак №5 си е традиционен аромат – хахаха! Но да – Санторо! Признай си де, много става това момче! преди мнооого години издадоха на двд Abril Despedaçado/Behind The Sun – даже не помня как го преведоха на бг, но помня, че писах ревю за тогавашното ми предаване "Кинообектив" по ввт – още тогава Санторо беше забелязан! Напоследък се снима в "бози", ама кво да се прави… Ами влаковата история на Жьоне, а? 😉

  Отговор

 • 2010-08-26 at 20:40

  На мен рекламката ми хареса ВЪПРЕКИ Санторо :))))) Не ме бий! :) Лурман Е луд!

  А тази на Жьоне е много красива. Бахти осветлението са и изпраскали. И мейкинга не е лош :)

  Отговор

Коментирайте