Официален трейлър на „Altitude”

от на 2010-08-27
 

Официален трейлър на „Altitude”

На хартия „Altitude” не звучи супер вълнуващо – излиза направо на DVD, режисьорски дебют, фантастичен трилър с група младежи и привлекателни девойки, въобще все типичните за жанра клишета – но пък първият официален трейлър, представен от STYD, е изненадващо добър.

Особено ни радва фактът, че действието се развива из небесата, но пък категорично в затворено и доста тясно пространство – а както вече добре знаете, много си падаме по такива филми, дори и обективно погледнато да не са особено добри (или направо тъпотии). И начинът, по който всички се обръщат един срещу друг може да е клише, но за сметка на това е абсолютната действителност.

Ако се чудите за какво става дума, „Altitude” разказва за петима приятели, които отиват на разходка с малък самолет. Но комбинацията от неочаквано лошо време и непредвидена повреда изведнъж се оказва не просто лош късмет, а доста страховито небесно чудовище.

Да се хванем на бас, че фенът на комикси ще оцелее, а тъпанарът, който се подиграва, ще си получи заслуженото съвсем скоро. Що се отнася до теорията на блондинката, че това е експеримент, не разчитайте много. Но приликите между комикса и случващото се, това вече е друго нещо. О, и не забравяйте, “It’s still the safest way to travel”… Ако искате да видите нещо повече за филма, тук има още едно трейлърче, а по-долу е доста приятният плакат, на който се виждат истинските звезди на филма – атмосферата и чудовището.

„Altitude” плакат

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте