След като първият трейлър на „Skyline” ни убеди да дадем още един шанс на братята Строс, сега STYD представят и първия официален плакат (ако не броим тийзъра от Comic-Con), който изглежда още по-яко.

Сега виждаме извънземните кораби малко по-ясно и вместо на огромни прахосмукачки приличат на супер-яки и смущаващо органични и живи (но сме сигурни, че не са) варианти на миньорския превоз от „Стар Трек”. Но осветени в далеч по-привлекателно синьо, което както вече ви обяснихме, е основният проблем. Привлекателно е…

Създателите на филма предупреждават „Не поглеждайте нагоре”, но кой би се удържал? Толкова е красиво. Дано да върнат Елвис…

Между другото, вероятно не ви е направило впечатление, че по едно и също време излизат два филма за извънземно нашествие, „Skyline” и „Battle: Los Angeles” – все пак това се случва непрестанно, дори с по-оригинални сюжети. Но според The Wrap на Sony, създателите на „Battle: Los Angeles”, им е направило доста силно впечатление и заплашват да съдят компанията на братя Строс „Hydraulx”, че след като са работили по ефектите на „Battle” неправомерно са използвали оборудването за „Skyline”. Грег Строс категорично отчита. Дали Sony наистина имат право или просто се опитват да забавят премиерата на конкуренцията, тепърва ще се разбере.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. "Дано да върнат Елвис…" Тази реплика ме уби от смях 😀 Иначе с голям интерес наблюдавам това, кеото инатливо наричам "Втори сай-фай Ренесанс", който започна миналата година. Просто поколението, израстнало със 70-тарските и 80-тарските научно фантстични класики като Silent Running, Logan's Run, Westworld, The Black Hole, Dark Seed, THX и т.н.вади своите режисьори, които според мен успешно извеждат жанра до нови висоти – миналогодишните Moon, District 9, Star Trek, The Road и т.н. са само началото. За тази година какво ни остана – Monsters, Skyline, оная LA простотия и, естествено, Трон. Не е зле като за до скоро мъртъв жанр. А че разни стари гурута като Камерън и Скот се връщат към корените си – още по-добре! Абе още много мога да говоря на тази тема, но наистина много се радвам на развитието на жанра последните години.

  2. Говори ни!!! :))))

    Абсолютно си прав. Живеем в пркрасно време! Никога няма да се уморим от този жанр!

    Любимият ни 🙂