Нийл Маршал

Тази, на пръв поглед странна новина, идва от Deadline, които съобщават, че следващият филм на режисьора Нийл Маршал озаглавен “Underground” ще бъде по сценарий на Дейвид Коен и ще изследва света на изисканите ъндърграунд гурме ресторанти.

Единствената друга информация, която ни е известна, идва от продуцентите на филма Така Тчисе („The Grudge”) и Ерин Егърс („The Hoax”), които в отговор на въпрос дали канибализмът ще бъде някаква част от сюжета – предвид творческата история на Маршал – споделят лаконично “протагонистът е млад и амбициозен готвач, който се потапя в ужасяващия свят на екстремната кухня”. Тоест, не казват нищо.

Поради тази липса на информация, някои колеги зад океана са силно озадачени и приемат този проект с известна доза несериозност. Ние пък виждаме доста добри възможности, които могат да се родят от този “prеmise” – коя от коя, извинете ни за “pun”-чето, по-апетитни – а оттук и шанс Маршал да се реабилитира за “Денят на прокълнатите” и отчасти за “Центурион” и да докаже, че “The Descent” не е бил просто случайност.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *