Матю Вон май прекалява. Не ни стигат слуховете и непрестанните кастинг новини за „X-men: First Class”, по лъжичка на ден, ами сега и промени. При това става дума за Ема Фрост! Алис Ив беше страхотен избор (да, отново имаме предвид гърдите й), но според Deadline или не е успяла да нагоди програмата си, или с продуцентите не са се разбрали за хонорара й.

Все пак ролята поема Дженуари Джоунс (как всъщност се пише на български това име, което е по-тъпо дори и от Тюздей? И моля ви, не казвайте Януари!). Въпреки че не може да се похвали с извивките на Алис, Джоунс всъщност е идеална за ролята на ледената и саркастична Фрост.

Разбира се, това не е единствената новина по темата – неслучайно „X-men: First Class” е филмът, за който сме писали най-много новини. Оливър Плат ще видим като Мъж в черно (вероятно правителствен агент), Бил Милнър ще е младият Магнито, Морган Лили ще е младата Мистик, и твърдят, че Зоуи Кравиц ще е Ангела. Това вече ни смущава – последният път, когато проверихме той си беше мъж, а последният път, когато го видяхме много приличаше на бившето гадже на Зоуи, Бен Фостър. Дали става дума за друг Ангел, който не е рус милионер на име Уорън Уортингтън трети? Или Вон си позволява наистина сериозни промени?

За останалите актьори в „X-men: First Class” можете да прочете тук. Нямаме никакво намерение да ги изброяваме отново, само ще кажем, че макар и да не е най-звездният екип на света, Вон е събрал банда доста добри имена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Смърт за децата на цветята 🙂 Благодарение на тях една част от сексуалната революция се е изместила в кривата на фамилиарното изрудясване 🙂 (незасягащо само фамилните имена, както се досещате)

    Благодарение на тях си имаме Дженюъри, Кастършоукърк, Америкъс, Праудлибичабъл и прочие. Няма лошо в това да искаш да си кръстиш детето Куркума, но не го прави в официалните регистри. Направи си къща високо в планината и живей щастливо със своите Пърцуц и Мандрагория.