Слух на седмицата: Аронофски и „Wolverine 2“?

от на 2010-08-31
 

Неотдавна ви споменахме, че за продължението на „Wolverine” се обмислят двама режисьори – Дейвид Слейд и Робърт Швентке, който според последните новини сам се е отказал от съревнованието. Сега изведнъж Deadline обявяват, че Хю Джакмън преговаря не само със Слейд, но и с Дарън Аронофски, една от най-странните новини, които сме чували от мнооого време насам.

Deadline настояват, че Слейд има по-голям шанс, защото имал опит с блокбастъри и спец-ефекти (сигурно нямат предвид „Hard Candy”, а по-скоро „Здрач 3”). Аронофски от друга страна е един от най-талантливите американски млади режисьори и 100% има по-добри начини да си оползотвори времето от проклетия Върколак (като „Black Swan” , че дори римейкът на „Робокоп” например).

Не ни интересува какво си мислят Deadline, „Fox” и Хю Джакман, тая няма да я бъде. Не искаме да чуваме как този филм няма да има нищо общо с първия и всички се стремят да направят нещо наистина качествено. И не ни обяснявайте колко близки са Джакман и Аронофски и как първият ще убеди втория да се заеме с филма като лична услуга. Ако ще двамата да се вземат, пак няма да стане. Би било… интересно, но просто няма шанс.

коментари
 
Отговорете »

 
 • V
  2010-10-06 at 23:46

  Абе, гледам че продължават да циклят за Аронофски и "Wolverine 2".

  Ако вземе да се случи, това ще бъде едно от най-могъщите "corporate asskissings" в историята. Едно е "Робокоп", съвсем друго е тази помия!

  Отговор

 • 2010-10-07 at 02:20

  Да, супер странно. Аз по принцип се кефя на Аронофски и ще гледам каквото и да направи, но “Wolverine 2″, определено ще бъде падение.

  Отговор

 • jane
  2010-11-16 at 18:17

  tova 4e vie smqtatte 4e filma 6te e tup izob6to ne zna4i 4e 6te e takuv aide ne tolkova zlobni zabelejki de4ica ….

  Отговор

 • 2010-11-17 at 00:36

  @jane

  Добре, лельо!

  Отговор

Коментирайте