Първо, не това е новината свързана с Терънс Малик, която искаме да чуем – това, което искаме да знаем, е кога по дяволите, ще можем да гледаме „The Tree of Life”. То не беше смяна на премиерни дати, не беше чудо. На моменти се чудим, ще го видим ли въобще този филм или не.

И второ, ако той спазва досегашните си методи на работа, може тези неща за премиерна дата през 2012 на новия си, все още неозаглавен филм, да ги разправя на някой друг. Ние този филм (ако въобще го снима) не го очакваме по-рано от 2015. Все пак, понеже харесваме Малик и се интересуваме от работата му, решихме да споделим тази… новина.

The Wrap” съобщават, че във връзка с обявения на изминалия фестивал в Берлин нов филмов проект – за който не се знае нищо друго, освен че е „романтична драма” и „много силна и вълнуваща любовна история“ – Терънс Малик вече е започнал оглед на места за снимки и е прибавил Бен Афлек и Рейчъл Вайс към имената на Крисчън Бейл (молете се, всъщност той да не бъде заменен от Афлек), Хавиер Бардем, Рейчъл МакАдамс и Олга Куриленко, за които вече знаехме, че са част от кастинга.

Сега ще попитате, е това ли е? Еми, това е. И ние самите сме разочаровани, а да не споменаваме колко ни радва дори самата идея Бен Афлек да актьорства, при това на мястото на Бейл. С нетърпение очакваме „The Town”, за да можем следващия път, когато го видим в кастинг на някой филм, спокойно да си заявяваме, че никога повече не искаме да мърда от зад камерата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Хей, живеем в щастливи времена – за последните 12 години очакваме трети филм на Малик, който евентуално ще гледаме! Има доста български режисьори, които са с по-малко 🙂

  2. :))) Малик е пословичен в това отношение. Веднъж бяхме писали, че само споменаването на името му – и това на Баз Лурман също – причинява проблеми и забавяния в графика. 🙂