Уил Смит

Тази новина заслужава да бъде споделена, не само защото седмицата започва доста скучно – повечето студия без съмнение пазят всички интересни новини, постери, трейлъри и т.н. за предстоящия Comic-Con – но и защото ни навежда на мисълта, че Уил Смит си е загубил ума. Deadline обявиха, че той възнамерява да участва в „The Legend Of Cain” за Каин, който този път няма да е просто по-лошият от синовете на Адам и Ева, но и вампир.

Явно вампирите наистина ще превземат целия Холивуд, но за тези, които си мислят, че това поне е по-оригинален поглед към тях – или към Библията – позволете да ви напомним, че в безобразния „Дракула 2000” единственият, съвсеем мъничък плюс беше идеята, че Дракула всъщност е Юда, който дори отвъдното не ще да погледне (дори и да изглежда като Джерард Бътлър) и се ужасява от среброто заради прословутите 30 сребърника.

Вероятно основната причина Смит да участва в „The Legend Of Cain” е фактът, че един от сценаристите е по-малкият брат на жена му Джейда Пинкет Смит – шуробаджанащината винаги е била на почит в Холивуд.

По принцип имаме вяра в Уил Смит, но е участвал и в доста бози и звучи сякаш „The Legend Of Cain” имаш шанс да се окаже най-киселата от тях. Разбира се, веднага си връщаме всички думи, ако към проекта вместо поредния член на семейство Смит се присъедини истински режисьор. Ей, нали двамата със Стивън Спилбърг много търсеха подходящ проект?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *