Stone

Струва ни се, че това един от онези проекти, които на пръв поглед имат голям потенциал, но в крайна сметка се оказват, ако не пълен провал, то поне разочарование.

Трейлърът определено не ни показва нищо оригинално и единственото, което може да мине за интересно е участието на Робърт Де Ниро и Едуард Нортън. Да се надяваме, че те са видели в сценария нещо, което тук остава скрито за нас. Имайки предвид „Ударът” обаче, където към двамата се бе присъединил и гигантът (във всеки един смисъл на думата) Марлон Брандо, изгледите за това не са много големи.

Вижте сами:

http://www.youtube.com/watch?v=7x6vsPxNTSI

Едуард Нортън е в ролята на Джералд “Stone” Крийсън осъден престъпник, който
опитва да се измъкне от затвора със сложен психологически план, в който жена му трябва да прелъсти надзорник, от чието решение зависи свободата му. Разбира се, с развитието на схемата емоционалните, психологическите и физическите връзки между тримата се заплитат неимоверно и както винаги нищо не е такова, каквото изглежда на пръв поглед.

Режисьор на филма е Джон Къран, познат ни с „Цветният воал” и сценария на „The Killer Inside Me” – филм, който лично ние чакаме с голям интераес. В ролите освен Де Ниро и Нортън ще видим и Мила Йовович и Франсис Конройдв.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *