Скъпи Холивуд, съгласни сме, че няма нищо по-важно от първите няколко кадъра от предстоящ комикс блокбастър – те трябва да дават идея за костюма, да потъпчат всички съмнения в кастинга и най-важното, да се запечатат в съзнанието на потенциалния зрител чак до премиерния уикенд. Всичко това важи в сила, особено когато става дума за супергерой/северен бог, който издърпва магическия си чук от скала (кадърът е представен от USA Today). Но в името на Тор, това вече е прекалено!

Освен че е натрупал мускули като за трима (а ние си мислехме, че просто костюмът му е добре подплатен), русокосият Крис Хемсуърт е мокър, кален и изпъчил нечовешки брой вени. Нас ако питате, Тор/Доналд Блейк е подминал сексапила две отбивки по-рано и вече е далеч отвъд границите на добрия вкус.

Ако искате да добиете по-ясна представа защо Тор е толкова… ярък образ, ето къде прекарват дните си баща му Один (Антъни Хопкинс) и злият му брат Локи (Том Хидълстън, със зеления плащ и рогатия шлем, които са му запазена марка).

Честно казано, повече ни радват двата плаката на „Капитан Америка” и „Тор”, които Yahoo Movies представиха по-рано днес. Не са типичните тийзъри – я някой силует в гръб, ако имаме късмет набързо лепнато лице, тук-таме някое лого – а любимите ни „concept art” изображения.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *