“Riptide” ще събере Брад Пит и Шая Лебоф?

от на 2010-07-04
 

Брад Пит и Шая Лебоф

Няма никакво съмнение, че Питър Морган е отличен сценарист и драматург, но като че ли предпочитанията му към исторически и вдъхновени от действителността сюжети ограничават броя на феновете му. Разбира се, двете Оскар номинации помагат. И въпреки това ни харесва идеята да опита нещо малко по-различно – например да преработи „Riptide”, сценария на Ричард Макбрайън, който „Summit” вече предлагат на Брад Пит и Шая Лебоф.

Ето и кратък синопсис от Pajiba: „Историята на работник за всичко, млад борсов агент и неговата приятелка. Трупът на един от мъжете се носи в морето, приятелката е открита в близък мотел и следовател пристига да разкрие случилото се.”

Вече се носят предположения кой какво би могъл да изиграе – Пит вероятно ще е по-опитният (в Холивуд евфемизъм за стар) следовател, а Лебоф може да се възползва от натрупания покрай продължението на Оливър Стоун, Уолстрийт опит.

Току що ни хрумна, че един от двамата ще се прави на финансист, а всъщност е работникът, който се опитва да отмъкне самоличността на жертвата си. Морган да си пази работата, че с тоз талант да измисляме клишета като нищо от Холивуд ще ни кльопнат – както знаем, там талантът е последното нещо, което се изисква от един сценарист. Но шегата настрана, да се неначуди човек, как Морган има такъв (заслужен) успех.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте