Първи трейлър на „The Debt”

от на 2010-07-21
 

Сам Уортингтън - The Debt

Едва ден след като Entertainment Weekly представиха първата официална снимка от предстоящия трилър „The Debt” на Джон Мадън, „Miramax” (чрез Yahoo) ни зарадваха и с първия трейлър, който изглежда наистина обещаващо. Особено ни харесва кои шестима актьори са избрани за трите главни роли – Хелън Мирен и Джесика Частейн са в ролята на Рейчъл, Том Уилкинсън и Мартон Чокаш в ролята на Стефан, а Кирън Хайндс и Сам Уортингтън в ролята на Дейвид. Очевидно е, че младите актьори не са избирани заради някаква особена прилика с по-възрастните – сигурни сме, че Мадън просто е избрал най-подходящите имена. И трябва да добавим, че сме много доволни от Уортингтън, който е избрал да участва в качествен филм без нито един робот, гигантски скорпион или друг холивудски ефект.

http://www.youtube.com/watch?v=RFp28r9sqUw

“The Debt” е римейк на израелския филм от 2007 „HaHov” и проследява историята на трима агенти от Мосад, които през 1965 приемат тайна и изключително напрегната мисия да заловят опасен нацист. 30 години по-късно един от агентите трябва да се върне към случилото се и да разкрие ужасяващата истина.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2010-07-21 at 16:31

  Second opinion: т'ва вони още от трейлъра. :)

  Отговор

 • V
  2010-07-21 at 16:40

  I fail to agree… :)

  Ти си предубеден! :)))

  Отговор

 • 2010-07-21 at 16:43

  Само към подозрителни heroic-тъпотии, вдъхновени от реални събития по безбожно втръсналата и хиберболизирана еврейска тема.

  Отговор

 • V
  2010-07-21 at 16:49

  Реални събития? Какви реални събития? Трилърче с Мирен, Уилкинсън и много радващия Хайндс. Какво толкоз?

  Пък и май няма да е много heroic…

  Ще видим.

  По-добре ще е от повечето по еврейската тема – въобще няма да споменавам "Пианистът", че се дразня.

  Но пък "A Serious Man" е супер!!!

  Отговор

 • 2010-07-21 at 17:07

  Разбира се, че “A Serious Man” е супер. :) Нямам проблем с еврейските филми, а с еврейщината в някои филми, точно затова "The Debt" ми изглежда зле скалъпено копие на иначе жестокия "Мюнхен". Колкото до реалните събития – сюжетът е очиведен rip-off на безбройните мосадски мисии срещу нацисти, случили се след Войната; отвсякъде мирише на морални претенции и wannabe драматичен съспенс през призмата на преживяната Холокост трагедия. Айде стига вече.

  PS Кастът е як, спор няма. Просто трилърчето ще смуче.

  Отговор

 • V
  2010-07-21 at 17:25

  Оо, въобще не ми е хрумнало да го сравнявам с Мюнхен! :) Представи си само!

  Той и Мадън сигурно не смее да го сравнява с Мюнхен :)

  Отговор

 • 2010-07-21 at 17:28

  Абе паралелите са неизбежни. :)

  Отговор

Коментирайте