Първи трейлър на „Sucker Punch”

от на 2010-07-27
 

Sucker Punch

Много е рано да се каже, че Зак Снайдър ни е любимец, но след режисьорската версия на „Watchmen” определено има шанс някой ден да стане. Въпросът е дали „Sucker Punch” ще помогне или ще попречи? Ами, да ви кажем честно, след като гледахме трейлъра… наистина не знаем. Приказните елементи изглеждат яки, Емили Браунинг ни радва, въпреки че в началото не я познахме като блондинка, ще има бой и пуцалки, падаме си по burlesque визията, както и по нинджи… но пък лъха на „Mortal Combat” и „DOA”, а подобна евтиния не искаме да виждаме от Снайдър.

Засега няма да изказваме мнение и ще изгледаме трейлъра още няколко пъти, за да видим дали няма да ни грабне изведнъж. Междувременно гледайте и споделяйте. И вие ли се колебаете или споделяте преобладаващото мнение, че е „awesome”?

коментари
 
Отговорете »

 
 • Анонимен
  2010-07-27 at 19:55

  Момичета с къси поли и автомати, самолети, дракони, самураи, нацисти и режисьор Зак Снайдър – какво повече може да иска едно момче. Гласувам с две ръце :)

  Отговор

 • 2010-07-28 at 16:02

  Какво ще кажеш за ГОЛИ момичета с къси поли и автомати, самолети, дракони, самураи, нацисти и режисьор Зак Снайдър? :) :)

  Щом е с Карла ще се гледа!

  Отговор

 • ПОрко
  2010-07-28 at 22:25

  Oh na батко! Точно моя тип филм. Само мацките ми идват в повече, ама ще ги преглътна някак си….

  Отговор

Коментирайте