Първи тийзър на изумителния „The Goon”!

от на 2010-07-20
 

„The Goon”

Пригответе се за 30 уникално яки секунди от „The Goon”, една от най-очакваните анимации, по които „Blur Studios” работят от години. И сега, благодарение на MTV, имаме доказателство, че чакането си е заслужавало!

Самият бияч, който говори с гласа на не по-малко страховития в действителност Кланси Браун, изглежда страхотно, но засега точките обира неговият устат партньор с шапката и тирантите, Франки, който ужким трябва да е мозъкът на операцията. Ако ви звучи познато, не се изненадвайте, гласът е на Пол Джамати. Дейвид Финчър е продуцент („Blur Studios” работят и по неговия „Heavy Metal”), а към края на седмицата посетителите на Comic-Con ще видят още, без съмнение уникални кадри. От това, което виждаме, анимацията няма да остане без разпространител и премиерна дата още дълго.

„The Goon” е създаден по комикса на Ерик Пауъл и разказва за купчина мускули, позната само като The Goon, и неговия колега Франки. Двамата би трябвало да работят за страховит мафиот, но обикновено си пропиляват дните, забърквайки се в „други машинации” – обикновено това са бандите зли зомбита, чийто шеф е очарователно кръстеният Безименен Зомби Свещеник.

Update: Вече имаме възможност да видим и разширена, пълна версия на трейлъра, която изглежда още по-яко. За огромно съжаление обаче, филма има проблеми с финансирането и едва ли скоро (ако въобще) ще го видим на екран.

коментари
 
Отговорете »

 
 • ПОрко
  2010-07-21 at 01:51

  Haha Ей на това викам свежо:)

  Малко Full Metal Jacket напомня на едно място…

  Отговор

 • 2010-07-21 at 02:03

  Много е добър! Дано по-скоро видим още!

  Знаех, че ще ме зарадва и пак се изненадах колко жестоко изглежда! :)))

  Отговор

 • Saxton Hale
  2010-07-21 at 17:16

  Реже!!!

  Напомня ми за Sam & Max, което още повече ме надъхва.

  Отговор

Коментирайте