Марк Ръфало

Още не е 100 процента сигурно, защото официалното обявяване на пълния кастинг на ‘The Avengers’ ще е малко по-късно, на панела в Comic-Con, но по всичко личи, че Марк Рафало ще надене лилавите гащи на Хълк.

Както знаете, Едуард Нортън се раздели с „Marvel”, при това не съвсем приятелски (коментарите на Кевин Файги можете да прочетете тук, а и сами ще се досетите как му отговори представител на актьора), което определено беше лоша новина за феновете.

Сега се оказва, че забележките на студиото за непознат талант са били типичните празни Холивудски приказки, на които не трябва да се обръща внимание – Марк Рафало може да не е най-голямата звезда на американското кино, но определено не е непознат! Също така е изключително талантлив актьор (когато не участва в романтични бози, а в „Зодиак” например), но въпреки това, за нас в тази новина има нещо нередно. Със сигурност не е лош избор, но просто не е идеалната комбинация – въпреки че и Нортън избира странни роли от време на време, винаги ни е бил любимец и освен това беше фен на Голямото зелено чудовище. А някак имаме чувството, че Рафало ще се позагуби в огромния екип супергерои, сред които май най-голяма роля ще има Железният човек на Робърт Дауни джуниър.

Но каквото и да говорят циниците, ние имаме вяра на Джос Уидън и силно се надяваме, че това ще е големият шанс, който все му се изплъзва. Дано само всички тези звезди не му се качат на главата!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Знате ли, любопитно е как на Уидън ИЗОБЩО не му върви на големия екран. С изключение на Toy Story, за чийто сценарий само той си знае колко е допринесъл в екип от 6 души, всеки друг негов опит в киното е бил по един или друг начин неуспешен – Жьоне оплесква сценария му за Alien: Resurrection, този на Waterworlds е хвърлен на боклука, Хейтър пренаписва този за X-Men, а свежият и крайно забавен Serenity е малко или много провал… Тъжно е толкова талантлив и креативен човек да има такъв късмет, стискам му палци този път да му се получи.

  2. Да, и аз винаги съм се чудил защо е чак такъв карък. Жалко и за Firefly, не съм чак browncoat, но все пак много ме кефи… Дано този път наистина му се получи. Но дори и пак да е провал като Serenty, аз ще съм доволен, поне ще е готин филм.

    Но имам чувството, че ако някой филм е застрашен от излишната намеса на Холивуд, това е Avengers. Едва ли ще го оставят да си прави каквтото си иска,

    Ще видим. Но все някога трябва да му се обърне късмета на този човек!