Преди няколко седмици се разбра, че Фил Лорд и Крис Милър създателите на „Облачно с кюфтета” – лично според нас един от най-симпатичните филми на изминалата година – готвят „Lego” филм, който ще бъде продуциран от „Warner Bros”.

Заинтригувани от тази новина, от “Collider” са се свързали с Фил Лорд, за да хвърли малко светлина върху проекта. Ето какво отговаря той на въпроса как ще изглежда и как ще бъде направен филмът:

„Не знам точно как ще го изпълним, но ще ви кажа, че огромна част от филма ще се развива изцяло в света на „Lego”. Ще участват мини фигурки, за които създадохме наистина готини образи и взаимоотношения и всичко, което се случва ще е във вселена изградена от „Lego”. До такава степен, че ако имаме вода или облак или голяма експлозия, те ще бъдат направени от малки кубчета лего. Целта ни е да го направим да изглежда като супер-енергична  stop-motion анимация. Все едно Майкъл Бей да отвлече Хенри Селик, за да му направи филм.”

Лорд също така споменава, че по всяка вероятност, голяма част от най-известните светове на популярния конструктор ще намерят място във филма, дори и тези от поредицата „Хари Потър” и „Star Wars” – които нека ви уверим продължават да ни струват цяло състояние.

По принцип за такава идея бихме казали „Тея са се побъркали и се чудят какви тъпотии да измислят“, но при положение, че обожаваме „Lego”-то – и не се сещаме за човек, който да не го харесва – ще кажем само, че това е проект, който бихме гледали с удоволствие.

Докато се раздвижат нещата обаче, вижте това:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *