„Аватар”  нови сцени

От “Fox” разпространиха информацията, че на 27 август „Аватар” ще се завърне на големия екран – ексклузивно в Digital 3D и IMAX 3D – с версия, която ще съдържа 8 минути невиждани досега сцени. За съжаление обаче, колегите от „Александра” току що ни потвърдиха, че тази версия на филма няма да бъде показвана по родните кина.

Въпреки че знаем, че това е просто още една възможност да се поизцицат хората – да се чуди човек къде повече, след като филмът събра 2,7 милиарда долара и в момента е най-продаваният Blu-ray – като фенове сме малко недоволни, защото щеше да бъде приятно да позагреем за предстоящото коледно Blu-ray и DVD издание от три диска, с тази нова кино версия, без значение, че 8 минути не са чак толкова много.

За щастие бяхме уверени от „А+ филмс”, че поне Blu-ray и DVD изданието ще се появи у нас, едновременно със световната му премиера.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 Comments

  1. 8 мин. разпределени в кадри от по 7-8 секунди… на тва му викам "ей-гив-ми-ей-брейк"

  2. Аз пък му викам "уай-донт-ю-джъст-шат-д-фак-ъп". Кой ти каза, че са разпределени така? И имаш ли представа колко много е 7-8 секунди екранно време?

    Осен това сме казали, че знаем, че 8 минути не е много, затова няма нужда да ми се правиш на интересен. Асхол!

  3. Аре бегай бе, Дринов.

    Казвам, че няма да добавят нищо съществено към филма и вероятно няма, и да ги запомниш. Ако тези 8 мин. си струваха щеше да ги има в оригиналната версия, гаранция. Това в момента е изсмукване на лайната между пръстите.

    Гот ит? ……..фъкен фенбой!

  4. "Въпреки че знаем, че това е просто още една възможност да се поизцицат хората"

    Това какво означава според теб? Много ясно, че няма да е нищо съществено. Просто ще е интересно за феновете. И по някой път от филма отпадат кадри които си струват, по причини, които ти много добре знаеш, да не ти ги пиша сега.

    П.П и щом си такъв тарикат, що не кажеш колко пъти го гледа филма? Аз съм бил фъкен фенбой! Нърд!

  5. Харесал ми е, гледал съм.

    И кви са тея 8 мин.? Джеймс Камерън знае ли?! Това "дайректъс кът" ли е??! Не…. Просто "Фоск" си дейстъват по финансовата част.

    Мен като фен новината ме издразни, а ти като "недоволно" фенбойче реши да се заядеш. :)))))

  6. Как може да те издразни, когато това се знаеше от месеци? И според теб дали "Fox" могат да пипат точно този филм без Камерън да е разрешил? Все едно сега да си пуснат "Star Wars" без чияко Лукас да разбере. Няма как да стане.

    Естествено, че ще се заяждам, някога през живота си гледал ли си удължена версия на филм? Фен бил. Никъв фен не си. Пусни си "Зодиак" – нали го харесваш – там са 5 минути, ама си заслужават. Виж за какво става въпрос, пък после коментирай.

  7. 8 изсрани безмислени минути и ако Кемерън е пряко замесен …пфффф!

  8. Я млъквайте и двамата! Особено па тоя Hale!

    Cameron says in a statement. "Avatar: Special Edition will be exclusively in 3D, and will have eight minutes of never before seen footage, including new creatures and action scenes.

    Това е повече от ясно! Аз ще се радвам и на новите животни и на малко екшън. Има цели филмчета по 8 мин. и си заслужават!

  9. Сега научавам, че от "Фокс" нещо се правят на интересни и дори и Blu-ray-a не е сигурен. Това вече ще е мега тъпо, защото тук не говорим за някакви 8 минути аз качествено 3 дисково издание с часове допълнителни материали.

  10. Пуснах мнението си в трейлъра на филма с допълнителното съдържание, но ще го пусна и тук.

    Според мен това е голяма тъпотия, не знаех, че филма няма да се прожектира в българските киносалони и по-добре.

    Така и така нямаше да ида, не си заслужава да дам пари за пълнометражен филм, който вече съм гледал, само защото имал 8 минути повече.

    Иначе си признавам, излезе ли Blu-Ray ще го сваля и ще му се кефя.

    Не съм някакъв фен на Avatar, но си признавам, че филма ми хареса.

  11. Филма е адски тъп и не виждам защо трябва да плащам за да се "наслаждавам" на 8 минути повече простотия.

  12. За теб е тъп, за някой друг не е. Въпроса е да имаш възможност за избор. Другият път това ще се отнася за някой филм, който харесваш.