Шамалан и Брус Уилис отново ще работят заедно?

от на 2010-06-22
 

Шамалан и Брус Уилис

Знаем точно какво си мислите. Най-накрая съществуващото като идея продължение на „Unbreakable”, за което толкова много си мечтаете, ще стане действителност, нали? Нали?

Ами… истината е, че все още нищо конкретно не се знае за проекта. Доколкото разбираме, Шамалан все още предлага сценария по големите студия и е „заклел” всички шефове, които са го прочели, да си затварят устите.

Благодарение на Heat Vision това, което знаем засега е, че след „Шесто чувство” и „Unbreakable” – познат у нас като „Ънтрошабъл” Брус Уилис за трети път ще играе при Шамалан (който нека бъдем честни изкара от него две от най-добрите му превъплъщения) и че към него ще се присъединят Брадли Купър и Гуинет Полтроу.

Явно след „The Last Airbender” – известен ни като „Последният вентилатор”, като сме тръгнали с алтернативните имена – първият филм, който режисира не по своя оригинална идея, Шамалан бързо-бързо се връща на добре позната територия и само се молим да не ни сервира един изненадващ финал като „Явлението 2” да речем.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2010-06-22 at 23:11

  На "Явлението" не само финалът му беше зле. Изключително трудно е да се каже какво му беше добре.

  Иначе "Ънтрошабъл" е много интересна интерпретация на… :)

  Отговор

 • 2010-06-23 at 12:30

  Мисля, че само с изключението на един два кратички момента, "Явлението" е супер зле от началото до края. А Марк Уолбърг е…beyond horror!

  Имах предвид, след многото спекулации и надежди – като "Ънтрошабъл 2" – накрая да не ни изненадат с нещо неприятно. :))

  Отговор

Коментирайте