Невълдайн/Тейлър се пробват с „Ghost Rider 2”?

От Heat Vision съобщават, че абсолютните кретени Марк Невълдийн и Брайън Тейлър, познати ни от „Огън в кръвта” и неговото продължение – което е сред най-любимите ни филми от изминалата година – водят все още начални преговори да режисират продължението на „Призрачен ездач”, за което напоследък упорито се говореше, но нищо конкретно не се казваше.

Знаеше се, че Дейвид Гойър е бил нает да напише сценария на продължение, но слуховете бяха че Никълъс Кейдж иска рестартиране на поредицата – ако един филм може да се нарече поредица. Явно новият проект, озаглавен „Ghost Rider: Spirit of Vengeance”, ще бъде нещо средно между двете в стила, в който беше “Невероятният Хълк”.

Честно да ви кажем, смятаме първия филм за могъща тъпотия и общо взето не ни пука особено какво ще се случва оттук насетне. Това не ни пречи обаче, да си мислим, че Марк Невълдийн и Брайън Тейлър са перфектен избор за режисьори и определено могат да внесат малко свежест, а защо не и да ни накарат да искаме да видим крайния резултат.

И да, смятаме това при все „Геймър”, който беше тотална катастрофа.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *