Инди и тайната на Бермудският триъгълник?

Опитваме се да се сетим кои от слуховете около четвърти Индиана Джоунс се оказаха истина, но вече наистина не си спомняме какви дивотии се говореха из нета преди и по време на снимките на „Кралството на Кристалния череп”. Затова нямаме много вяра на слуховете, които се носят за петия филм, особено при условие, че все още няма официална начална дата за снимките.

Но пък най-новата идея ни допада и решихме да я споделим с вас – от „Stuff” чрез „The Playlist” обявиха, че Инди може да си стяга багажа (“You know what a cautious fellow I am…”) за Бермудския триъгълник. „Джордж и Стивън работят по сценария, който е почти готов” споделя непотвърден и вероятно несъществуващ източник. „Ще е емоционален и вълнуващ завършек на франчайза и най-голямото предизвикателство за Инди.”

Очаква се и Шая да се завърне, незаслужено след последните му коментари за четвъртия филм. И преди и вие да започнете с коментарите, на нас ни хареса, при това много. Да си гледат работата всички хейтъри! Филмчето си беше супер с все хладилника, маймуните, мравките и разбира се… Черепа. Единственото, което ни смущава, е как Рей Уинстън постоянно подвиква „Джоунзи!” на Харисън Форд. Казва се Инди, дебелако. Като кучето.

Ново
Още не сме публикували новината и вече се появи опровержение – Антъни Брезникан от USA Today пусна следния tweet: „От Lucasfilm казват, че слуховете за Индиана Джоунс 5, Бермудския триъгълник и т.н. са абсолютно фалшиви. Не са истина.“

Каква изненада!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *