Капитан Барбоса се завръща!

от на 2010-06-13
 

Капитан Барбоса се завръща!

Дааа, покрай дългоочакваната хитова премиера в петък наистина се позабавихме с новините тази седмица, но от днес се завръщаме с нови сили и от утре започваме да бълваме с пълна пара – засега скромни дози за захранване.

Това не е особено нова информация и всъщност „Disney” (чрез Variety ) само потвърждават слуховете от миналия септември, но въпреки това новината, че Джефри Ръш ще се завърне в четвъртия филм „Карибски пирати” ни радва адски много.

Повечето от останалите герои няма да се завърнат и лично ние нямаме никакъв проблем с това. Разбира се, капитан Джак Спароу ще е на линия, а сега сме сигурни, че и най-големият ни любимец капитан Барбоса също ще надене широкополата шапка. Злодей, герой, умрял, немъртъв, скелет, с маймуна на рамото или не – за нас няма абсолютно никакво значение, стига да има достатъчно екранно време за още няколко култови реплики, поднесени с онзи уникален глас. Не знаем повече подробности за сюжета и участието на Барбоса в него, но подозираме, че ще плюска ябълки и ще се смее гръмогласно.

Да си кажем честно малко се съмнявахме за тези „Пирати”, но вече не! So tell me, what’s become of my ship?

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте