[table id=17 /]

Тази седмица определено се забавихме с бокс офис коментара, но в крайна сметка и неговият ред дойде.

Две нови заглавия влязоха в сблъсък за родната бокс офис корона, „А отборът” и „Играта на играчките 3”. Изненадващо, предвид че сериалът никога не е бил достатъчно популярен, „А отборът” успя да надделее с 6,775 зрители и 64,204 лева. Това са резултати малко над тези, което бихме нарекли пълно разочарование (но от друга страна напълно в тон с американските приходи) и да ви кажем честно не сме и очаквали повече. За в бъдеще, не ни изглежда реално филмът да направи някакъв супер успешен поход с малки спадове, които да направят крайните му приходи, достойни да ги отбележим.

Лично за нас голямата изненада е „Играта на играчките 3”, който въпреки чудесните си качества – това е филмът с един от най-високите рейтинги тази година – и отличното си представяне навсякъде другаде по света, у нас дебютира с разочароващите 5,826 зрители и 61,720 лева, постигнати чрез по-високата цена на билетите. Просто нямаме думи, с които да ви опишем какво мислим за родната ни публика, която миналата седмица отиде да гледа „Мармадюк”, по дяволите. Оттук насетне без коментар.

Трети откриваме „Принцът на Персия”, който прави забележително нисък спад от 8% и отбелязва много близките до ”Играта на играчките 3” резултати, 5,477 зрители и 44,622 лева. Сега, знаете, че не харесваме филма, ама сравнение с „Мармадюк” или ”Скатавки” си е шедьовър, затова не искаме да го плюем отново и да го сравняваме с „Играчките”. До момента филмът е събрал 137,726 зрители и 1,097,955 лева.

„Сексът и градът 2” остава четвърти със спад от 19%, което ще рече 4,787 зрители и 41,197 лева. Общите резултати на филма са 81,763 зрители и 623,901 лева. Ужас!

Вече споменатият „Мамадюк” е пети с 2,647 зрители и 20,636 лв. За десет дни филмът е донесъл престъпните 149,872 лева. Единственото, което можем да кажем е добре, че поне „Операция „Четири лапи” донесе само 40,340 лева, че иначе нямаше да го понесем.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. @clarke

    Съжалявам, но чак сега забелязах твоя коментар, който системата, по незнайни причини беше разпознала като спам. Извинявай.

    Иначе моето лично мнение е, че филмите на "DreamWorks" и "Blu-sky" са направо шедьоври в сравнение с "Мармадюк" и "Операция "Четири лапи".