Стоун и Сейфрид в борба за роля при П. Т. Андерсън

от на 2010-06-02
 

Стоун и Сейфрид

Преди няколко дни ви съобщихме, че Рийз Уидърспун води преговори да се присъедини към Филип Сиймур Хофман и Джереми Ренер във все още неозаглавения филм на режисьора на „Буги нощи”, „Магнолия” и „Ще се лее кръв” Пол Томас Андерсън, който е вдъхновен от живота на Л. Рон Хабърд – създателя на изключително модерната сред актьорите в Холивуд религия, сциентология.

Просто не се сещаме как нов филм на един от най-добрите и оригинални режисьори на нашето време, може да стане още по-интересен и вълнуващ в нашите очи, но явно има начин, защото от The Playlist съобщават, че три от младите надежди на Холивуд, Ема Стоун, Аманда Сейфрид и Дебра Анн Уол, водят преговори да се превъплътят в Елизабет – дъщеря на харизматичния религиозен лидер The Master, в ролята Филип Сиймур Хофман и съпругата му Мери Сю, която евентуално ще бъде изиграна от Уидърспун.

А причината, поради която този проект става още по-интересен за нас е, че Ема Стоун и Аманда Сейфрид са сред най-големите ни любимки и сме сигурни, че под режисурата на Андерсън ще покажат истинските измерения на таланта си. В това ни уверяват и от „The Playlist”, които са чели първоначалния сценарий на филма – сега е леко удължен, така че да направи ролята на Елизабет по-голяма – и които казват, че той „ще отвори очите на всеки фен на актрисата, която ще спечели ролята”

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте