Уашовски ще снимат иракска гей история

Сигурно ще прозвучи ужасно, но от доста време чакаме новина свързанa с Уашовски, за да можем да коментираме станалата известна преди доооста време смяна на пола на Лари – който сега се подвизава под името Лана – с което завинаги прецака удобното и звучно „братя Уашовски”.

Честно да си признаем, това ни се струваше един от най-глупавите и неоригинални слухове в историята (само тези за нечия смърт са по-тъпи) и упорито отказвахме да повярваме. Не че е голяма работа или пък че му пука на някого, просто ни изглеждаше невъзможно. Ако в момента четете и си викате: дааа бе, просто проверете в IMDB или Wikipedia и ще се убедите сами.

Както и да е, сега за новината:
Deadline съобщават, че Уашовски са завършили работата си по сценарий, който се завърта около изключително експресивни хомосексуални връзки между войници от армията на Съединените щати и няколко местни иракчани, и който ще обрисува взаимоотношенията между тях, като проследи историята им от бъдещето и постепенно върви назад към миналото.

Лично според нас това звучи адски интересно. Просто крайно време беше Анди и Лана да направят нещо близко по стил на отличния им „Оплетени”, а не цветни глупости от рода на „Speed Racer”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *