Трейлър на най-новия култ “Iron Sky”

През 1945 година нацистите отидоха на Луната. През 2018 те се завръщат. Пригответе се да сритате малко нацистки задници.

Признайте си честно, чували ли сте някога по-добри и обещаващи рекламни изречения? И въобще, възможно ли е да има по-яка концепция от нацисти в космоса? Шегата настрана, „Iron Sky” е един от най-чаканите от нас филми. И от мига, в който видяхме този тизър се влюбихме в проекта. Просто идеята за нацисти на Луната ни се струва уникална, да не говорим, че според някои тотални тъпанари, вярващи в какви ли не конспирации, изглежда и напълно правдоподобна. Почти.

За съжаление, с изключение на по-горния тизър, за продукцията се знаеше твърде малко. Затова приветстваме появата на втори тизър трейлър, който всъщност не хвърля повече светлина върху проекта, но пък съдържа кадри, които ще попаднат във финалния филм. Или поне така твърди самият режисьор Timo Vuorensola , цитиран от „Slashfilm”.

“Заснехме тези кадри главно, за да се уверим, че работният ни процес върви според плана…Това как изглеждат нещата и какво усещане създават е едно от най-големите предизвикателства, които трябва да преодолеем. Снимайки тези кадри – които ще използваме във финалната версия на филма –осигурихме достатъчно материал, за да видим какви са всичките ни опции и накрая да изберем една. Надявам се да намеря визуална комбинация, която да е уникална: нещо, което изглежда малко като комикс и концептуално изкуство, но с определена фото реалистична атмосфера”.

Ето и самите кадри:

„Iron Sky” е фантастичен филм, който се развива през 2018 година, когато нацистите, които са отлетели на тъмната страна на Луната през 1945г., се завръщат на Земята, за да я завладеят.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Изглежда страхотно, дано да се е получил добре, защото сташно ми се гледа качествена фантастика 🙂

  2. Абе, за качествена не знам, ама интересна със сигурност 🙂

    Сега като се замислим, единственото, което би ни изкефило повече, е да видим обещаните ни в края на класиката на Мел Брукс "История на света", Хитлер на кънки и евреи в космоса 🙂

  3. Предишния филм на тези юнаци също не е за изпускане. Star Wreck – пародия на Star Trek и други sci-fi сериали.