Спилбърг избира новия си филм

от на 2010-05-04
 

Спилбърг избира новия си филм

Покрай всеки проект на Стивън Спилбърг винаги има засилено внимание и очаквания и едва ли някой на планетата Земя няма представа защо това е така. В последно време, докато течаха снимките, а сега и постпродукцията на „The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn“ – наричан на кратко „Тинтин”, който се очаква по екраните декември 2011 г. – спекулациите за това кой ще бъде следващият му режисьорски филм станаха почти нетърпими.

От „Variety” съобщават, че тази ситуация е пред края си (поне за кратко), защото изглежда, че Спилбърг най-накрая се е спрял на проект. Става въпрос за екранизация на романа на Michael Morpurgo от 1982 г. „War Horse”, който разказва историята на едно необикновено приятелство между малко момче и неговия кон, чиито съдби продължават да бъдат преплетени, дори и след като двамата са разделени от ужасите на Втората световна война.

Осъзнаваме, че голяма част от вас в момента никак не са доволни, и да си признаем честно и ние влизаме в тази категория. Не, че смятаме, че Спилбърг няма да направи поредния си драматичен шедьовър – два от най-добрите му филми са за Войната – просто ни се щеше да видим нещо по-така, нещо sci-fi, нещо като „Robopocalypse” или да си го кажем направо „Interstellar”. Уви, вече започваме да губим надежда, че този проект въобще някога ще види бял свят.

Обявената премиера е за 10 август 2011, което означава, че нещата ще започнат да се случват много бързо. Очаквайте скоро още подробности.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте