Спилбърг избира новия си филм

Покрай всеки проект на Стивън Спилбърг винаги има засилено внимание и очаквания и едва ли някой на планетата Земя няма представа защо това е така. В последно време, докато течаха снимките, а сега и постпродукцията на „The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn“ – наричан на кратко „Тинтин”, който се очаква по екраните декември 2011 г. – спекулациите за това кой ще бъде следващият му режисьорски филм станаха почти нетърпими.

От „Variety” съобщават, че тази ситуация е пред края си (поне за кратко), защото изглежда, че Спилбърг най-накрая се е спрял на проект. Става въпрос за екранизация на романа на Michael Morpurgo от 1982 г. „War Horse”, който разказва историята на едно необикновено приятелство между малко момче и неговия кон, чиито съдби продължават да бъдат преплетени, дори и след като двамата са разделени от ужасите на Втората световна война.

Осъзнаваме, че голяма част от вас в момента никак не са доволни, и да си признаем честно и ние влизаме в тази категория. Не, че смятаме, че Спилбърг няма да направи поредния си драматичен шедьовър – два от най-добрите му филми са за Войната – просто ни се щеше да видим нещо по-така, нещо sci-fi, нещо като „Robopocalypse” или да си го кажем направо „Interstellar”. Уви, вече започваме да губим надежда, че този проект въобще някога ще види бял свят.

Обявената премиера е за 10 август 2011, което означава, че нещата ще започнат да се случват много бързо. Очаквайте скоро още подробности.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *