Де Ниро и Пачино отново заедно?

от на 2010-05-25
 

Де Ниро и Пачино отново заедно?

Знаем, че на всички ви се иска да забравите абсолютното недоразумение “Righteous Kill” и да си останете само със спомена от „Жега”. Но сега като че ли се задава нов, далеч по-добър шанс двете легенди да се съберат отново, този път във филм с подобаващо качество.

Става въпрос за биографичния филм за Франк Синатра, който Мартин Скорсезе планира от известно време. От „Collider” цитират гениалния режисьор, който казва следното:

„Все още търся актьор, който да възкреси Синатра на екрана. Моят избор е Ал Пачино и Робърт Де Ниро като Дийн Мартин”.

Не сме сигурни доколко това е някаква информация, на която може да се разчита, но предвид факта, че Скорсезе многократно е заявявал, че има желанието различни актьори да пресъздадат музикалната икона в различни моменти от живота му, има резон Пачино и Де Ниро като Мартин да бъдат в някой от по-късните периоди.

Във връзка със същия проект Скорсезе вече е споменавал имена като Джони Деп, Джордж Клуни, Брад Пит и Тоби Магуайър, така че при всички случаи, това ще бъде един доста интересен филм.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2010-05-25 at 16:22

  Звучи много, много обнадеждаващо :) Но слуховете са за това… да развеждат, да разпенват и в крайна сметка да правят много по-малко, отколкото едно здраво лизане би подмокрило публиката, right? :)

  По темата… Скорсезе не би допуснал да се случи (втори) "Righteous Kill", дори и с престарели МакКоли и Хана :) Вярвам в него!

  Тоби обаче няма място във филм за Синатра, особено биографичен, освен ако… не се намери човек, който да подава палтото (но не по онзи начин) на световноизвестния (признат, даровит, а и заслужил славата си) сингър 😉

  Over 'n' out!

  :) lol

  Отговор

 • 2010-05-25 at 17:21

  “Скорсезе не би допуснал да се случи (втори) “Righteous Kill”, дори и с престарели МакКоли и Хана :) Вярвам в него!" – с това направо ме разби! :)

  Отговор

 • Иван
  2010-05-26 at 11:45

  Единственото за което стават е продължение на "Сърдити старчета"

  Отговор

Коментирайте