„Somos lo que hay” (We Are What We Are)

Благодарение на „Twitch” ви представяме трейлърa на мексиканската хорър драма „Somos lo que hay” (We Are What We Are), който е един от най-обсъжданите филми на годината. Той вече се завъртя с голям успех на няколко фестивала и в момента е в очакване на премиерата си в Кан.

Въпреки че отзивите за филма не са чак толкова хвалебствени и фаворизиращи, колкото на „Покани ме да вляза”, тези, които са имали щастието да го гледат, споделят, че „Somos lo que hay” има известна прилика с шведския шедьовър, главно в ритъма и настроението.

Мъж на средна възраст умира на улицата и оставя съпругата и трите си деца съсипани от мъка. Семейството трябва не само да преживее трагичната загуба, но и да се справи с ужасяващо предизвикателство. Как ще оцелеят? Защото те са канибали, преживяващи с човешка плът, приготвена чрез кървави ритуали. И жертвите винаги са били намирани от бащата. Кой ще ловува сега? Кой ще ги води? Как ще утолят ужасяващия глад? Задачата се пада на най-големия син, Алфредо, тийнейджър, който далеч не е готов за подобна отговорност… Но без човешко месо семейството ще загине.

Шокиращ, кървав и затрогващ, „Somos lo que hay” е изумително преобръщане на жанра – дълбоко емоционален и безмилостен портрет на семейство, обречено от ужасна тайна и обзето от чудовищен апетит.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *