tron-legacy

В последно време интернет кампаниите на филмите се превръщат в истинско изкуство. „Проклятието Блеър”, “Чудовищно”, “Тъмният рицар”, това са само част от по-интересните примери, които ни хрумват на прима виста. Най-новият ярък пример е viral стратегията на дългоочакваното продължение на „Трон”. Филмът е представител на време, за което хиляди почитатели на видео игрите и компютрите като цяло си спомнят с огромна доза носталгия.

Преди няколко седмици на „WonderCon”, изпълнителният директор на „ENCOM” Алекс Брадли (Брус Бокслайтнър) обяви, че оригиналната игра „Space Paranoids” ще се превърне в онлайн реалност. Да си признаем честно, в началото не бяхме сигурни дали това не е част от рекламната стратегия, но онзи ден на „FlynnLives.com” дебютира тийзър трейлъра на действителна онлайн игра озаглавена „Space Paranoids”.

Като огромни почитатели на игрите с ретро привкус, нямаме търпение да я поразцъкаме малко, проблемът е само, че все още не е обявена премиерна дата. Ако и вие сте като нас, силно ви препоръчваме да видите и това, уникално тематично филмче:

http://www.youtube.com/watch?v=d0dE23jVLXw

И последно, ако някой ни предложи смислен превод на „viral campaign”, обещаваме да го черпим бира.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *