Star Wars на Blu-Ray

Едва ли новината за Blu-ray изданието на „Star Wars” е изненада за някой – всички знаехме, че рано или късно това ще се случи – но пък със сигурност, за милионите фенове каквито сме и ние, е съвсем друго чичко Лукас да излезе с конкретно съобщение.

Новината идва от „IGN”, които днес по време на „Chicago Comics and Entertainment Expo (C2E2)” са разговаряли със Стив Сансуийт – директор на „връзки с феновете” към „Lucasfilm” – който е разкрил, че в момета се работи по излизането на сагата в Blu-ray формат.

Сансуийт казва, че макар и да не може да нарече предстоящото издание „Ultimate Set”, то ще включва и шестте филма, както и голямо количество допълнителни материали, някои от които не са виждали бял свят до момента. За съжаление той не се ангажира с конкретни дати, но от „The Digital Bits” съобщават, че премиерата ще бъде през октомври 2011.

Изненада е обаче, че в отговор на реплика на фен, че желае да види „нови приключения на Люк, Хан и Лея”, Сансуийт казал „И ще видиш”. От BestOfLuckProductions.com хвърлят малко повече светлина върху тази му реплика, като съобщават, че става въпрос за нов анимационен сериал, в които ще се завърнат голяма част от оригиналните герои включително и такива, които вече са умрели. Не звучи обнадеждаващо, но смятаме, че ако ще се прави продължение на филмовата поредица, анимационният вариант е за предпочитане пред игралния. Виж за нова предистория, вече сме на противоположното мнение.

Предвид, че сериалът няма да види бял свят скоро, а за Blu-ray-а има поне още година и половина, оттук нататък „чакане му е майката”. Чакане и събиране на пари, защото тъкмо ще си закупите продукта и 3D варианта ще се появи на хоризонта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *