Стани глас в „Играта на играчките 3“

от на 2010-04-09
 

toy-story-3

От “Форум Филм България” разпространиха новината, че един български фен на поредицата „Играта на играчките” ще получи уникален шанс да озвучи някой от новите герои,  които ще направят дебюта си в предстоящата трета част от серията.

Уникален шанс наистина, защото победителят не само ще има възможност да види как се случва магията на озвучаването, но предполагаме, че ще може и да се запознае с някои от звездите на българското кино и театър, които са ангажирани в процеса.

За повече информация чететe в официалния прес релийс:

„Запиши гласа си – стани звезда” е посланието на играта, която от днес дава възможност фен на филма да озвучи един от новите герои в третата част на култовата анимация „Играта на играчките” 3. На адрес – www.vbox7.com/toystory всеки ще има възможност да запише гласа си като покаже творчески умения и въображение. Победителят, който ще има шанса да озвучи един от новите герои в касовия филм, ще бъде избран от киноразпространителите Форум Филм и озвучаващото студио Александра аудио, а първите петима, събрали най-много гласове ще получат специални покани за двама за премиерата на 18 юни 2010г.

Междувременно, миналия уикенд няколко от актьорите, които озвучават на английски новите герои в третата част на филма, направиха истинско шоу по време на фестивала на комиксите WonderCon 2010 в Сан Франциско. В компанията на режисьора Лий Ънкрич, продуцента Дарла Андерсън и с помощта на човек от публиката, гласовете на новите герои Трикси (озвучен от Катрин Шаал) и Златорог (с гласа на Джеф Гарлин) оживяха на сцената, показвайки малка част от филма. Зрителите останаха впечатлени и с наближаването на премиерата нетърпението им расте. Феновете бяха зарадвани и от новината, че специално за „Играта на Играчките” 3 Ранди Нюман, автор на музиката към предишните две части, е подготвил още оригинални парчета.

В „Играта на играчките” 3 познатият на зрителите Анди вече е 18 годишен и трябва да постъпи в колеж. Баз, Уди и останалите любими играчки на момчето са притеснени за неясното си бъдеще. В новия си дом героите се сблъскват с върволица от непознати дечурлига, нетърпеливи да разчовъркат интересните си нови познанйници. Играчките се срещат с другите обитатели на детския свят като хаосът става още по-пълен, когато играчките се опитват да се държат заедно, така че „никой да не бъде изоставен”. Сред многобройните вълнуващи ситуации в новият им дом е срещата на Барби и Кен (с гласа на Майкъл Кийтън). Филмът със сигурност е дългоочакваното свежо попълнение от Pixar за това лято, което ще ви разсмее, ще ви натъжи и най-важното – ще ви въвлече в удивителни приключения.
Премиерата на щурата история е на 18 юни 2010 в 3D киносалоните и Mtel IMAX 3D. Актуалните новини за света на играчките може да следите на фен страницата на филма във Фейсбук.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте