Мартин Скорсезе снима на 3D

Не знаем какво по-голямо признание може да има за 3D формата, считан от доста хора за чисто панаирджийство, от това Мартин Скорсезе да снима филм на него. В началото на годината той публично обяви подкрепата си към технологията и желанието си един ден да я използва за някой от предстоящите си проекти. Явно този ден е дошъл, защото от „Variety” потвърждават, че следващият филм на Скорсезе ще се казва „The Invention of Hugo Cabret” и ще бъде изцяло заснет на 3D.

Сценарият е екранизация на едноименния роман на Брайън Селзник и разказва за 20-годишния сирак Хюго, който живее на крайна парижка жп гара, в пълна анонимност, пазейки интересни тайни, наследени от баща му. Когато обаче, пътят му се пресича с едно ексцентрично момиче и със собственика на малка будка за играчки в гарата, всичките му тайни са заплашени да излязат наяве.

Не ни звучи като типичния Скорсезе, но от друга страна кой филм е „типичният Скорсезе”? Това, което знаем е, че тук говорим за един от най-великите режисьори на всички времена и с нетърпение очакваме да видим какво би направил един истински творец като него с 3D технологията.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *